Wie ben ik?

Jeannette Groenewoud

Mijn naam is Jeannette Groenewoud en woon en werk in het bos bij Lage Vuursche.

Als basis dient mijn achtergrond als dramatherapeut. Ik heb negen jaar als therapeut met kinderen en jongeren, met een brede psychosociale problematiek in de jeugdhulpverlening gewerkt. De invalshoek om al doende en spelend aan hun ontwikkeling te werken, was mijn leidraad. Verder heb ik een aantal jaren voor Sherpa gewerkt met kinderen met een beperking en ervaring opgedaan met het benutten van de unieke mogelijkheden van mijn leefomgeving.

Vervolgens heb ik mijn eigen praktijk uitgebouwd en heb ik een intensieve band met de mensen waar ik individueel mee werk. Dit biedt optimaal de mogelijkheid om goed aan te sluiten bij wat er nodig is. Met alle aandacht voor de ander gaan we samen op weg, om te ontdekken waar talenten liggen en deze uit te bouwen en nieuwe mogelijkheden te creŽren. Mijn ruimte met materialen en omgeving biedt vele invalshoeken om ontwikkeling te stimuleren. Het is inspirerend om bij te dragen aan het bouwen van een stevige basis om zelfstandiger, met meer zelfvertrouwen en welbevinden te kunnen functioneren.

Hiernaast geef ik mijn creativiteit ook vorm door artistiek leider en (mede-)organisator van Theaterfestival Vuurol in de bossen van Lage Vuursche te zijn www.vuurol.nl en ben ik werkzaam in theaterprojecten, www.theaterie.nl.